Bedrukkingen

Maak werk van je merk

Een vouwtent is meer dan alleen een solide dak boven je hoofd. De tentdoeken zijn uitermate geschikt om jouw merk extra te promoten. Laat dus ook op je tent zien wie je bent en waar je voor staat. Bedrukking van je vouwtent is niet alleen goed voor je persoonlijke marketing, maar laat simpelweg een professionele indruk achter.

Logo

Laat uw bedrijfslogo op uw vouwtwent drukken voor een professionele uitstraling.

 

Volledig bedrukt

Hoe druk het ook is, met een volledig bedrukte vouwtent ziet iedereen u staan!

 

Accessoires

SportOne kan ook vlaggen, airtubes en vele andere bedrukte accessoires leveren.

 

Promotie = prestatie

Uitblinken is het sleutelwoord. Het gaat er echter om dat je dit niet alleen op, maar ook naast de baan doet. Gelukkig zijn we met de nieuwste druktechnieken in staat om jouw tent precies zo te bedrukken dat hij echt past bij wat jij wilt uitdragen. Logo’s of full color, het kan allemaal, op dakzeilen en zijwanden. Op die manier maak je een echt visitekaartje van je vouwtent. Afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid drukwerk kun je kiezen voor een van de volgende druktechnieken:

Druktechniek

Digitaaldruk

Dit is een manier van drukken die veelal wordt gebruikt als een tent geheel in full color moet worden bedrukt. De bedrukking wordt met digitaaldruk direct aangebracht op het PVC of polyester. Daarna wordt het doek in de juiste grootte gesneden en gelast of geconfectioneerd tot een echt tentdoek. De voordelen van een digitaaldruk zijn de bijna onbeperkte mogelijkheden voor het bedrukken van logo’s en afbeeldingen. Ook is dit een zeer voordelige drukvorm bij kleinere oplagen.

Druktechniek

Zeefdruk

Wanneer er verschillende logo’s, teksten of afbeeldingen gedrukt moeten worden, is zeefdrukken gebruikelijk. In dit proces wordt de opdruk opgedeeld in verschillende kleurnuances die afzonderlijk op de doek worden aangebracht. Voor grotere oplagen is dit een zeer goede manier van drukken. In vergelijking met digitaal drukken kent zeefdrukken echter wel minder kleurnuances. Er zijn dus minder kleuren beschikbaar tijdens het drukproces. Zeefdrukken kent echter ook duidelijke voordelen. Zo zorgt deze drukmethode voor zeer mooie kleurcontrasten en is de opdruk een lang leven beschoren. 

Druktechniek

Sublimatiedruk

Om overig textiel en vlaggen te bedrukken maken we gebruik van sublimatiedruk. Bij deze druktechniek wordt de opdruk via verhitting op de stof aangebracht. De hittegevoelige inkt gaat, op het moment dat deze verhit wordt aangebracht, een verbinding aan met het te bedrukken oppervlak, dat hier speciaal voor gecoat is. Op deze manier wordt de bedrukking eigenlijk onderdeel van het bedrukte oppervlak, in plaats van een laag op het oppervlak. Hierdoor zijn de bedrukkingen heel wasbestendig.