Opruiming: vouwtent 3x4,5 ECO (polyester)


Opruiming: vouwtent 3x4,5 ECO (polyester)

Meer afbeeldingen

Wij ruimen ons magazijn op! De kleuren uit onze oude collectie kunnen we daarom met aantrekkelijke kortingen aanbieden. Deze ECO 345 (van 3 bij 4,5 meter) wordt geleverd in een combipakket bestaande uit een frame, bovendoek in uw gewenste kleur, beschermhoes voor het frame met bovendoek erop en een set haringen met spanbanden. De tenten worden geleverd met zijwandenpakket.

De Easy Up-tent ECO 345 is een sterke vouwtent, uitgevoerd met brandvertragend polyester zeildoek. Het frame van de vouwtent bestaat uit een vierkant 32mm metalen profiel, met kunststof met glasvezel geïnjecteerde verbindingsstukken en RVS bouten.

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 270,00 Incl. BTW: € 326,70

Details

 
 

De ECO vouwtent zet je razendsnel op!

 
 

Inhoud combipakket ECO

De ECO-serie Pop Up tent wordt standaard geleverd met beschermhoes, draagtas voor de zijwanden, spanbanden en haringen. Zijwanden zijn optioneel.
 
Combipakket ECO
 
 

Mogelijke zijwanden

Onderstaande zijwanden zijn in alle kleuren leverbaar voor deze vouwtent, neem contact met ons op als je andere zijwanden wilt dan de zijwanden in het standaard bij te bestellen pakket. Op zijwanden is ook je persoonlijke bedrukking mogelijk!

 
 

Extra informatie

Vouwtent serie ECO
Afmeting vouwtent 3 x 4,5 m
Frame Staal 32 mm
Type zeildoek Polyester
Nokhoogte 3,15 m
Muurhoogte 2,00 m - 2,30 m
Aantal benen 4
Aantal torpedo's 1
Oppervlakte 13,50 m²
Afmeting opgevouwen Nee
Inhoud combipakket Combi ECO
Gewicht Nee