Overige maten

Omdat we echt veel keuze willen bieden

Omdat we je de mogelijkheid willen geven om echt de vouwtent te kiezen die je wilt, hebben we hieronder onze overige tentmaten voor je op een rij gezet. Het aanbod loopt van een extra kleine tent (2 bij 2) tot een extreem grote tent (6 bij 6). Liever een andere vorm? Ga dan voor onze HEXA-vouwtenten met een diameter van 5 of 6 meter.

Ook onze overige maten zijn verdeeld in verschillende series. De informatie over deze series vind je hieronder, of ga naar de handige vergelijkingspagina voor een overzicht van de verschillen. Tevens kun je ook deze vouwtenten naar eigen inzicht laten bedrukken. Wil je dus je sponsoren of je logo’s op je nieuwe tent zien staan, dan helpen wij je hier graag bij. Voor inspiratie kun je hier een kijkje nemen.

Overzicht van de beschikbare vouwtentseries in deze categorie

Vouwtent serie

Collective


De Collective vouwtent is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Zijn robuuste uitstraling maakt de Collective op ieder evenement tot een echte blikvanger.

Lees alles over de Collective serie
Filter deze categorie op Collective
Vouwtent serie

XP


In de sportwereld wordt de XP-vouwtent alom gebruikt door professionals. Door zijn gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid is de XP overal aanwezig.

Lees alles over de XP serie
Filter deze categorie op XP
Vouwtent serie

ZP


De ZP-vouwtent is speciaal ontwikkeld voor professionals die veel belang hechten aan gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

Lees alles over de ZP serie
Filter deze categorie op ZP

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina