Vouwtent 3x3

Het grootste assortiment 3x3 vouwtenten van Nederland en België

Je bent op zoek naar een professionele vouwtent van 3x3 meter? Of zoek je een vouwtent voor incidenteel gebruik die gemakkelijk in de tuin past? SportOne biedt je het grootste assortiment 3x3 vouwtenten in de Benelux. Je hebt een ruime keuze uit diverse stalen of aluminium vouwtentframes. Ook kun je kiezen uit een polyester of PVC-zeildoek.

Om het overzichtelijk te houden, hebben wij de diverse vouwtenten 3x3 in series onderverdeeld. Je hebt de keuze uit de volgende vouwtentseries: Racing, Eco STAAL, Eco ALU, S-Light, Collective, XP en de ZP. Bekijk het overzicht hieronder voor meer informatie over de diverse series, of ga naar de handige vergelijkingspagina voor een overzicht van de verschillen. Je 3x3 vouwtent laten bedrukken? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Overzicht van de beschikbare vouwtentseries in deze categorie

Vouwtent serie

Racing


Op zoek naar een sporttent voor recreatief gebruik? Dan is de Racing absoluut een goede tent.

Lees alles over de Racing serie
Filter deze categorie op Racing
Vouwtent serie

ECO


De ECO is een echte privétent. Precies het soort vouwtent voor incidenteel gebruik, met de prijs-kwaliteitverhouding die daarbij past.

Lees alles over de ECO serie
Filter deze categorie op ECO
Vouwtent serie

S-Light


De S-Light is een lichtgewicht vouwtent van aluminium met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die perfect geschikt is voor professioneel én privéverbruik.

Lees alles over de S-Light serie
Filter deze categorie op S-Light
Vouwtent serie

Collective


De Collective vouwtent is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Zijn robuuste uitstraling maakt de Collective op ieder evenement tot een echte blikvanger.

Lees alles over de Collective serie
Filter deze categorie op Collective
Vouwtent serie

XP


In de sportwereld wordt de XP-vouwtent alom gebruikt door professionals. Door zijn gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid is de XP overal aanwezig.

Lees alles over de XP serie
Filter deze categorie op XP
Vouwtent serie

ZP


De ZP-vouwtent is speciaal ontwikkeld voor professionals die veel belang hechten aan gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

Lees alles over de ZP serie
Filter deze categorie op ZP

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina