Vouwtent 4x4

Ideaal voor ieder evenement of verhuur!

Je zoekt een 4x4 meter vouwtent voor je evenement? Of zoek je soms een vouwtent van 4x4 voor je verhuurbedrijf? Bij SportOne heb je een ruime keuze uit aluminium vouwtentframes. Daarbij kun je kiezen uit een polyester of PVC zeildoek.

Om het overzichtelijk te houden hebben wij de diverse vouwtenten in combinatiepakketten en series onderverdeeld. Je hebt de keuze uit de volgende vouwtentseries: Collective, XP en de ZP. Bekijk het overzicht hieronder voor meer informatie over de diverse series, of ga naar de handige vergelijkingspagina voor een overzicht van de verschillen. De tent bedrukken met je logo’s? Neem dan contact op met onze klantenservice. Voor inspiratie kun je hier een kijkje nemen.

Overzicht van de beschikbare vouwtentseries in deze categorie

Vouwtent serie

Collective


De Collective vouwtent is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Zijn robuuste uitstraling maakt de Collective op ieder evenement tot een echte blikvanger.

Lees alles over de Collective serie
Filter deze categorie op Collective
Vouwtent serie

XP


In de sportwereld wordt de XP-vouwtent alom gebruikt door professionals. Door zijn gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid is de XP overal aanwezig.

Lees alles over de XP serie
Filter deze categorie op XP
Vouwtent serie

ZP


De ZP-vouwtent is speciaal ontwikkeld voor professionals die veel belang hechten aan gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

Lees alles over de ZP serie
Filter deze categorie op ZP

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina